top of page

קמח חומוס

עודכן: 23 בפבר׳ 2022

קמח החומוס, הוא בעצם 100% גרגירי חומוס יבשים טחונים.

גרגרי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן אבץ, נחושת ומנגן. כמו כן, הם עשירים בחומצה פולית ובחומצות אמינו.



בגרגירי החומוס יש כמות קטנה של שומן ושילוב, כמות יפה של חלבונים וסיבים תזונתיים מה שתורם לתחושת שובע לאורך זמן.


למה קמח חומוס?

  1. הקמח עשיר בחלבון, בברזל, בסידן, באשלגן וכו׳.

  2. בכוס אחת של קמח חומוס יש 356 קלוריות, 21 גרם חלבון, 6 גרם שומן כולל ו -53 גרם פחמימות.

  3. יש לו פחות קלוריות ופחמימות מקמח חיטה מלאה וכמובן פחות מהקמח הלבן.

  4. בקמח חומוס יש כמות כפולה של חלבון מאשר בקמח מחיטה מלאה וקמח הלבן.

  5. קמח חומוס הוא מקור מצוין לחומצה פולית.

  6. לקמח החומוס יש יתרון ביכולת להדביק מרכיבי מזון זה לזה. כמו בביצה, זאת הסיבה שהוא מצויין לאלו המעוניינים להפחית או להפסיק להשתמש בביצים בגלל אלרגיה או אי סבילות לביצים. וכן בקרב אנשים שבחרו להפחית/להפסיק צריכת מוצרים מהחי מטעמי בריאות או מטעמים אידאולוגיים.

 
 
 

Comments


טיפים וכתבות

bottom of page