top of page

מתכונים
אוזני המן ללא גלוטן
580 יחידה אחת כארוחת נשנוש/ביניים. אם משתמשים בסוויטנגו במקום סוכר קוקוס מורידים מסה"כ קלוריות
לכל אוזן המן משתמשים בכחצי כפית ממרח מה שמוסיף עוד כ30 קק"ל

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
1.725
סה״כ חלבון
69
קלוריות ליח׳
82.9
סה״כ קלוריות
3317
רכיבים
רכיבים ל כ 40 אוזני המן
2 ביצים
120 גרם חמאה
שתי כוסות שקדים טחונים (קמח שקדים)
כוס קמח שיבולת שועל(ללא גלוטן או רגיל) ניתן לטחון שיבולת שועל שבחרתם במטחנת קפה!!!
חצי כפית אבקת אפייה
כוס סוכר קוקוס טחון/סוויטנגו
חצי כפית מלח
מילוי אפשרי:
קוביית שוקולד מריר
חלווה
ממרח פיסטוק
ממרח תמרי
אגוזים ותמרים
הוראות הכנה
1.מעבדים חמאה, אבקת סוכר קוקוס(טוחנים במטחנת קפה) לבלילה אוורירית
מוסיפים ביצים ממשיכים לערבב עוד 2 דק.
2.אחר כך מוסיפים קמח שקדים ושיבולת שועל , חצי כפית מלח, אבקת אפייה.
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד שומרים במקרר שעה מינימום או יותר.
4. מחממים תנור ל180 מעלות.
5 .מעבירים לנייר אפייה, משטחים בעזרת ידיים. מניחים דף נייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה דק. קורצים עיגולים קטנים וממלאים בשוקולד/תמרים/חלווה/פרג.
6. מחזירים מגש עם העיגולים ומילוי למקפיא ל2-3 דק. וזה כי הבצק פריך ורך מאוד. זה יאפשר עבודה וסגירה קלה יותר עם בצק וסגירה למשולש.
7. אופים 10-15 דק עד ההזהבה ב180 מעלות
בתיאבון
bottom of page