top of page

מתכונים

גרנולה מכוסמת ירוקה

אהבתי

אחד הדברים שניתן להכין מכוסמת ירוקה שהונבטה מראש, הוא גרנולה.
במתכון הזה מרטיבים את החומרים לפני כניסה לתנור לא בטחינה/שמן קוקוס/חמאה, אלא בתפוח מגורד! מה שהופך את הטעמים לקלילים יותר וחוסך קלוריות למי ששומר על משקל או נמצא בתהליך הרזיה.

שלוש כפות בתוך יוגורט ביו/עזים /חלב שקדים בייתי
או כף בתוך יוגורט לנשנוש

גרנולה מכוסמת ירוק�ה

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

סה״כ חלבון

50.4

קלוריות ליח׳

סה״כ קלוריות

1413

רכיבים


2 כוסות כוסמת ירוקה מונבטת
כוס שיבולת שועל(אם יש רגישות לגלוטן, נשתמש בשיבולת ללא גלוטן)
שליש כוס שומשום
שליש גרעיני דלעת
שליש גרעיני חמנייה
ניתן להחליף את הגרעינים בשקדים/פקאנים באותה כמות+/-

הוראות הכנה


  • מערבבים את כל החומרים ומגרדים לתוכם 2 תפוחי עץ וסילאן.

    מערבבים היטב.

  • משטיחים על מגש.

  • ואופים בחום של 180-160 מעלות . חום נמוך עד שהגרנולה מתייבשת.

    כ40 דק' בתנור.

בתיאבון

bottom of page