top of page

מתכונים
גרנולה עשירה בסיבים תזונתיים

2 כפות גרנולה =למנת פחמימה.
אפשר לשלב עם יוגורט ביו/עזים/ סויה כנשנוש או ארוחת בוקר

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
קלוריות ליח׳
סה״כ קלוריות
רכיבים
שיבולת שועל(אפשר להשתמש כמובן בשיבולת ללא גלו טן) 2 כוסות גדולות
כוס גדולה של תערובת אגוזים וגרעינים שאוהבים(אפשר לשים גם פחות)
שתי כפות מייפל/דבש
חצי כוס טחינה ושמן כקוקוס(היחס יכול להשתנות בניהם)
.חצי כוס סיבים תזונתיים: סובין חיטה ושיבולת שועל
הוראות הכנה
1.מחממים את התנור ל170 מעלות. אם יש טורבו מומלץ אך לא חובה.
2.מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: שיבולת שועל, סיבים תזונתיים, אגזוים וגרעינים.
3.מוסיפים טחינה, שמן קוקוס ומייפל/דבש.
4.מעבירים לשתי תבניות גדולות המרופדות בנייר אפייה ומשטחים. אופים 20 דקות אם אתם אוהבים גרנולה זהובה בהירה, או 30-25 דקות אם אתם אוהבים גרנולה פציחה וכהה יותר.
5.מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים. רק אחרי זה מעבירים לקופסה.
* שומרים בקופסה אטומה.
בתיאבון
bottom of page