top of page

מתכונים

גרנולה עשירה בסיבים תזונתיים

אהבתי

2 כפות גרנולה =למנת פחמימה.
אפשר לשלב עם יוגורט ביו/עזים/ סויה כנשנוש או ארוחת בוקר

גרנולה עשירה בסיבים תזונתיים

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

סה״כ חלבון

קלוריות ליח׳

סה״כ קלוריות

רכיבים

שיבולת שועל(אפשר להשתמש כמובן בשיבולת ללא גלוטן) 2 כוסות גדולות
כוס גדולה של תערובת אגוזים וגרעינים שאוהבים(אפשר לשים גם פחות)
שתי כפות מייפל/דבש
חצי כוס טחינה ושמן כקוקוס(היחס יכול להשתנות בניהם)
.חצי כוס סיבים תזונתיים: סובין חיטה ושיבולת שועל

הוראות הכנה

1.מחממים את התנור ל170 מעלות. אם יש טורבו מומלץ אך לא חובה.

2.מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: שיבולת שועל, סיבים תזונתיים, אגזוים וגרעינים.

3.מוסיפים טחינה, שמן קוקוס ומייפל/דבש.

4.מעבירים לשתי תבניות גדולות המרופדות בנייר אפייה ומשטחים. אופים 20 דקות אם אתם אוהבים גרנולה זהובה בהירה, או 30-25 דקות אם אתם אוהבים גרנולה פציחה וכהה יותר.

5.מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים. רק אחרי זה מעבירים לקופסה.

* שומרים בקופסה אטומה.

בתיאבון

bottom of page