top of page

מתכונים
לביבות תרד וקישוא (11 יחידות)
כנשנוש 3 יחידות
3 יחידות כתוספת ל100 גרם חלבון (טופו/חזה עוף/כרע עוף) או כוס חד פעמית של קינואה/כוסמת + מנת שומן (כף טחינה מדוללת).

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
קלוריות ליח׳
44
סה״כ קלוריות
583
רכיבים
11 לביבות
2 קישואים מגורדים בפומפייה/מעבד מזון
חבילת עלי תרד 200 גרם קצוצים דק
כף שמן זית
אבקת שום, כוסברה מיובשת, פטרוזיליה מיובשת לא חובה אך משדרג את הטעם.
מלח פלפל
חצי כוס שקדים/אגוזים טחונים או גם וגם, וחלק מזה משאירים בחתיכות גסות כדי להוסיף מרקם קרנצ'י
2 כפות קמח חומוס. אם העיסה לא מתהדקת, מוסיפים עוד קצת.
סוחטים היטב ומייצרים לביבות
אם לא סוחטים זה יתפרק בבישול
הוראות הכנה
מערבבים את הקישוא ותרד, סוחטים את הנוזלים!
מוספים שקדים, שמן זית, קמח חומוס ותבלינים יוצרים לביבות ומטגנים במעט שמן זית.
את הטיגון מתחילים עם מכסה על אש קטנה כדי שהירקות קצת יתבשלו מהאידוי. והופכים רק פעם אחת כשיתפסו צבע.
בתיאבון
bottom of page