top of page

מתכונים

לביבות תרד וקישוא (11 יחידות)

אהבתי

כנשנוש 3 יחידות
3 יחידות כתוספת ל100 גרם חלבון (טופו/חזה עוף/כרע עוף) או כוס חד פעמית של קינואה/כוסמת + מנת שומן (כף טחינה מדוללת).

לביבות תרד וקישוא (11 יחידות)

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

סה״כ חלבון

קלוריות ליח׳

44

סה״כ קלוריות

583

רכיבים

11 לביבות
2 קישואים מגורדים בפומפייה/מעבד מזון
חבילת עלי תרד 200 גרם קצוצים דק
כף שמן זית
אבקת שום, כוסברה מיובשת, פטרוזיליה מיובשת לא חובה אך משדרג את הטעם.
מלח פלפל
חצי כוס שקדים/אגוזים טחונים או גם וגם, וחלק מזה משאירים בחתיכות גסות כדי להוסיף מרקם קרנצ'י
2 כפות קמח חומוס. אם העיסה לא מתהדקת, מוסיפים עוד קצת.
סוחטים היטב ומייצרים לביבות
אם לא סוחטים זה יתפרק בבישול

הוראות הכנה

  • מערבבים את הקישוא ותרד, סוחטים את הנוזלים!

  • מוספים שקדים, שמן זית, קמח חומוס ותבלינים יוצרים לביבות ומטגנים במעט שמן זית.

  • את הטיגון מתחילים עם מכסה על אש קטנה כדי שהירקות קצת יתבשלו מהאידוי. והופכים רק פעם אחת כשיתפסו צבע.

בתיאבון

bottom of page