top of page

מתכונים

לחמניות קינואה וכוסמת ירוקה

אהבתי

ניתן לשלב יחידה אחת בארוחת בוקר /ביניים/ערב עם ממרח כלשהו

לחמניות קינואה וכוסמת ירוקה

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

3.4

סה״כ חלבון

68

קלוריות ליח׳

95

סה״כ קלוריות

1900

רכיבים

ל20 יחידות:
250 גרם קינואה טריקולור
250 גרם כוסמת ירוקה
240 מ"ל מים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית סודה
כפית לימון סחוט
2 כפות גדושות של פסיליום

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב את הכוסמת וקינואה

  2. משרים ללילה או 8 שעות.

  3. מערבבים בבלנדר עם 240 מ"ל מים

  4. לוקחים כפית סודה ושופכים עליה מיץ לימון ברגע שהוכים לקצף מוסיפים לבלילה.

  5. מוסיפים שמן זית, מלח, פסיליום ומערבבים היטב.

  6. משאירים למנוחה של 10 דק

  7. מעבירים את הבלילה לתבנית מאפיס ששונה מראש /אפשר גם ליצור לחמניות עם כף על תבנית אפייה.

  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 50-60 דק' עד להזהבה.

ניתן לשדרג או להוסיף מעל/בפנים גרעיני דלעת /שומשום/אגוזים.


בתיאבון

bottom of page