top of page

מתכונים

מאפינס תרד, בצל, עגבניות וגבינות עשיר בחלבון (12 יחידות)

אהבתי

ניתן לשלב לארוחת בוקר יחידה אחת עם ירקות
יחידה אחת שווה לנשנוש
ניתן לאכול 2 יחידות לארוחת ערב עם סלט גדול/ ירקות בתנור

מאפינס תרד, בצל, עגבניות וגבינות עשיר בחלבון (12 יחידות)

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

14

סה״כ חלבון

169

קלוריות ליח׳

138

סה״כ קלוריות

1666

רכיבים

4 ביצים
גבינת כנען 500 גרם
קוטג' חצי קופסא 125 גרם
4 כפות שיבולת שועל
4 כפות גבינה צהובה מגורדת
2 כפות פרמזן מגורד

מוסיפים תבלינים לפי הטעם:
פלפל שחור
פלפל לבן
מלח
אבקת שום

לירקות:
בצל אחד קצוץ
חצי שקית תרד של סנפרוסט שהופשר
עגבניה חתוכה ללא קליפה

הוראות הכנה

  • מערבבים יחד את הגבינות, ביצים ותבלינים.

  • בנפרד מטגנים במעט שמן זית, בצל אחד עד לזהבה

  • מוסיפים תרד טרי / סנפרוסט (חצי שקית/שלמה) ועגבנייה חתוכה

  • מוסיפים תרד, בצל ועגבנייה לתוך בלילת גבינות

  • מעבירים לתבנית מאפינס משומנת

  • מכניסים לתנור 220 מעלות לחצי שעה

בתיאבון

bottom of page