top of page

מתכונים
מאפינס תרד, בצל, עגבניות וגבינות עשיר בחלבון (12 יחידות)
ניתן לשלב לארוחת בוקר יחידה אחת עם ירקות
יחידה אחת שווה לנשנוש
ניתן לאכול 2 יחידות לארוחת ערב עם סלט גדול/ ירקות בתנור

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
14
סה״כ חלבון
169
קלוריות ליח׳
138
סה״כ קלוריות
1666
רכיבים
4 ביצים
גבינת כנען 500 גרם
קוטג' חצי קופסא 125 גרם
4 כפות שיבולת שועל
4 כפות גבינה צהובה מגורדת
2 כפות פרמזן מגורד
מוסיפים תבלינים לפי הטעם:
פלפל שחור
פלפל לבן
מלח
אבקת שום
לירקות:
בצל אחד קצוץ
חצי שקית תרד של סנפרוסט שהופשר
עגבניה חתוכה ללא קליפה
הוראות הכנה
מערבבים יחד את הגבינות, ביצים ותבלינים.
בנפרד מטגנים במעט שמן זית, בצל אחד עד לזהבה
מוסיפים תרד טרי / סנפרוסט (חצי שקית/שלמה) ועגבנייה חתוכה
מוסיפים תרד, בצל ועגבנייה לתוך בלילת גבינות
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת
מכניסים לתנור 220 מעלות לחצי שעה
בתיאבון
bottom of page