top of page

מתכונים

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד מריר(50 יחידות)

אהבתי

ניתן לאכל 2 עוגיות כנשנוש/או ארוחת בוקר קטנה ומהירה

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד מריר(50 יחידות)

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

1.38

סה״כ חלבון

69

קלוריות ליח׳

69

סה״כ קלוריות

3332

רכיבים

150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
2 שקיות או 2-3 כפות סוויטנגו סוכרזית או כפית תמצית וניל איכותית
1 ביצה
כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
3 כוסות שיבולת שועל שלמה
50 גרם שקדים פרוסים
100 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות.

  • במיקסר, עם וו גיטרה, מניחים חמאה רכה, סוויטנגו. מערבלים במשך 5 דקות על מהירות בינונית עד שנוצר קרם בהיר.

  • מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל במשך 2 דקות.

  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבלים במשך דקות עד שהבצק מתחיל להיות אחיד אז עדיין פירורי. חשוב מאוד לא לערבל יותר מדי.

  • מוסיפים את התוספות: שיבולת שועל, שקדים, ושוקולד ומערבלים במשך דקה רק עד שהתוספות נטמעות בתערובת. זה בסדר שהבצק לא אחדי לגמרי, הוא לא אמור להיות. רק חשוב לוודא שכל הקמח נעלם והבצק קצת דביק.

  • יוצרים מהבצק כדורים קטנים . מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 20-22 דקות או עד שהעוגיות זהובות מאוד. מניחים להן להצטנן לפני שמכניסים בקופסה סגורה.

בתיאבון

bottom of page