top of page

מתכונים

עוגיות שקדים - ללא גלוטן על בסיס קמח שקדים ושיבולת שועל

אהבתי

כמנת ביניים לצד קפה:). לפי כמות מומלצת בתפריט.

עוגיות שקדים - ללא גלוטן על בסיס קמח שקדים ושיבולת שועל

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

1.15

סה״כ חלבון

69

קלוריות ליח׳

54.5

סה״כ קלוריות

3271

רכיבים

ל60 עוגיות קטנות
2 ביצים
חמאה 150 גרם(לטבעונים אפשר להחליף את החמאה לשמן קוקוס)
שתי כוסות שקדים טחונים (קמח שקדים)
כוס קמח שיבולת שועל(ללא גלוטן או רגיל) ניתן לטחון שיבולת שועל שבחרתם במטחנת קפה!!!
חצי כפית אבקת אפייה
(חצי כוס סוכר קוקוס טחון או סוכר חום /סוויטנגו(אם רוצים לחסוך עוד קצת קלוריות
חצי כפית מלח

ניתן לשדרג ולהוסיף אגוזים למיניהם, שובבי שוקולד וכד


54

הוראות הכנה


1.מעבדים חמאהאו שמן קוקוס, אבקת סוכר קוקוס(טוחנים במטחנת קפה) לבלילה אוורירית

מוסיפים ביצים ממשיכים לערבב עוד 2 דק.

2.אחר כך מוסיפים קמח שקדים ושיבולת שועל , חצי כפית מלח, אבקת אפייה.

3. מכינים מבצק צורה של נקניק בעזרת ניילון נצמד. נותנים לו לנוח במקרר שעה מינימום או יותר.

4. מחממים תנור ל180 מעלות.

5 . מוצאים את הבצק מהקירור חותכים לעיגולים.

ואופים עד להזהבה .

עוגיות שקדים 3271 קלוריות (סוכר – 290) 69 גרם חלבון

בתיאבון

bottom of page