top of page

מתכונים
עוגת גבינה מושלמת וטעימה ללא קמח (12 פרוסות)
ניתן לאכול במקום ארוחת בוקר מנה אחת או לביניים פרוסה אחת מתוך 12

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
6.25
סה״כ חלבון
75
קלוריות ליח׳
139
סה״כ קלוריות
1670
רכיבים
גבינה לבנה 5% - 750 גרם
3/4 כוס סוויטנגו
6 ביצים גדולות
קורנפלור - 3 כפות
אינסטנט פודינג בטעם וניל - 1/4 קופסת קרטון
שמן קנולה - כף (10 מ“ל)
גרידת לימון מחצי לימון (לא חובה)
2 כוסות מים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מפרידים בין חלבון לחלמון
מערבבים בקערה גבינה לבנה, חלמונים, קורנפלור ופודינג אחידה
מקציפים את החלבונים עם סוויטנגו לקצף יציב
מוסיפים את תערובות החלבונים בתנועות קיפול לתערובת הגבינה
מרפדים את התבניות בנייר אפייה ומשמנים היטב
מכניסים לתנור תבנית עם מים ומעליה רשת עליה נניח את התבנית עם עוגה
אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות ואח"כ ממנחים את החום ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ40 דק' עד להזהבה.
מקררים את העוגה עד הסוף ומגישים
בתיאבון
bottom of page