top of page

מתכונים
פירה עדשים אדומות וכרובית שיכול להיות גם מרק (4 מנות)
משלבים כארוחת צהריים/ערב ואפילו כנשנוש בחלוקה ל5 מנות אפשר לאכול מנה כ 200 קק"ל עם 100/150 גרם תוספת טופו/ חזה עוף/ בשר לערב/צהרים או עם חצי כוס עדשים שחורות

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
11
סה״כ חלבון
45
קלוריות ליח׳
200
סה״כ קלוריות
800
רכיבים
כוס עדשים אדומות שטופות היטב
פרחי כרובית טריה (כרובית בינונית)
רבע כוס קרם קוקוס
כפית מלח
פלפל שחור לפי טעם
הוראות הכנה
מכניסים לסיר יחד עדשים וכרובית, ממלאים במים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהכרובית רכה
מסננים ומעבירים לבלנדר יחד עם חלב קוקוס, פלפל ומלח. מביאים למרקם פירה ומגישים
ניתן להשאיר מעט מים לפני הטחינה וככה להפוך את הפירה למרק
הצעות הגשה:
לפזר עדשים שחורות מעל וגם להוסיף כתיבול ירק/ בצל/ שום
בתיאבון
bottom of page