top of page

מתכונים
פשטידת חומוס בצל ועלי מנגול
+ניתן לאכול כנשנוש, חצי מנה או מנה לפי תפריט האישי.
או כארוחת ערב/צהריים מנה אחת לאישה , שתי מנות לגבר +ירקות מגוונים בצורה אהובה

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
8.6
סה״כ חלבון
52
קלוריות ליח׳
204
סה״כ קלוריות
1227
רכיבים
:ל6 מנות
כוס גרגרי מומוס שבושלו מראש/סנפרוסט/קופסת שימורים
חבילת עלי מנגולד
שתי כפות שמן זית
שלושה בצלים חתוכים לטבעות
שבע כפות קמח חומוס/עדשים
כפית אבקת אפייה
כוס מים
מלח,פלפל שחור
כמון לפי הטעם
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את עלי מנגולד ובצלים לטבעות
מחממים שמן זית במחבט. מוסיפים את הבצל והמנגולד. מערבבים היטב ומטגנים עד לריכוךכ 8 דק.
מעבירים לקערה גדולה ומקררים
במעבד מזון טוחנים את גרגירי החומוס עד לקבלת פירורים גסים ומוסיפים לעלי מנגולד ובצל
מוסיפים את קמח חומוס/שקדים, מים, מלח, פלפל וכמון ומערבבים.
מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ. אופים כ-45-50 דקות, עד להזהבה.
נותנים לפשטידה להתקרר ומגישים.
בתיאבון
bottom of page