top of page

מתכונים

פשטידת חומוס בצל ועלי מנגול

אהבתי

+ניתן לאכול כנשנוש, חצי מנה או מנה לפי תפריט האישי.
או כארוחת ערב/צהריים מנה אחת לאישה , שתי מנות לגבר +ירקות מגוונים בצורה אהובה

פשטידת חומוס בצל ועלי מנגול

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

8.6

סה״כ חלבון

52

קלוריות ליח׳

204

סה״כ קלוריות

1227

רכיבים

:ל6 מנות
כוס גרגרי מומוס שבושלו מראש/סנפרוסט/קופסת שימורים
חבילת עלי מנגולד
שתי כפות שמן זית
שלושה בצלים חתוכים לטבעות
שבע כפות קמח חומוס/עדשים
כפית אבקת אפייה
כוס מים
מלח,פלפל שחור
כמון לפי הטעם

הוראות הכנה


  • מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • חותכים את עלי מנגולד ובצלים לטבעות

  • מחממים שמן זית במחבט. מוסיפים את הבצל והמנגולד. מערבבים היטב ומטגנים עד לריכוךכ 8 דק.

  • מעבירים לקערה גדולה ומקררים

  • במעבד מזון טוחנים את גרגירי החומוס עד לקבלת פירורים גסים ומוסיפים לעלי מנגולד ובצל

  • מוסיפים את קמח חומוס/שקדים, מים, מלח, פלפל וכמון ומערבבים.

  • מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ. אופים כ-45-50 דקות, עד להזהבה.

  • נותנים לפשטידה להתקרר ומגישים.

בתיאבון

bottom of page