top of page

מתכונים

פשטידת ירקות וגבינות של ליאת

אהבתי

שלוש אפשרויות:
1. ארוחת ערב/צהרים - פשטידה מירקות שניתן לאכול את כולה לארוחת ערב/צהרים. וזה כי ירקות אוכלים ללא הגבלה, 2 ביצים ו 2 כפות שיבולת שועל (מנת פחמימה) + 2 כפות קוטג‘
2. כארוחת בוקר חצי ממנה
3. כנשנוש 1/3 מהפשטידה

פשטידת ירקות וגבינות של ליאת

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

סה״כ חלבון

22.2

קלוריות ליח׳

סה״כ קלוריות

370

רכיבים

4 קישואים מגורדים בפומפייה (אפשר כל ירק אחר כמו: כרובית, ברוקולי סנפרוסט או טרי)
2 כפות קוטג' 5% (30 קלוריות 2.2 גרם חלבון)
2 ביצים (160 קלוריות, 16 גרם חלבון)
2 כפות קמח שיבולת שועל (80 קלוריות, 4 גרם חלבון)
מלח
פלפל
כל תבלין אחר שאוהבים
אבקת מרק פטריות (לא חובה)

הוראות הכנה

  • מגרדים קישואים בפומפייה ולסחוט

  • להוסיף את שאר המרכיבים ולתבל

  • מעבירים לתוך תבנית אינגליש קייק

  • אופים 180 מעלות 40 דקות

בתיאבון

bottom of page