top of page

מתכונים
פשטידת ירקות וגבינות של ליאת

שלוש אפשרויות:
1. ארוחת ערב/צהרים - פשטידה מירקות שניתן לאכול את כולה לארוחת ערב/צהרים. וזה כי ירקות אוכלים ללא הגבלה, 2 ביצים ו 2 כפות שיבולת שועל (מנת פחמימה) + 2 כפות קוטג‘
2. כארוחת בוקר חצי ממנה
3. כנשנוש 1/3 מהפשטידה

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
22.2
קלוריות ליח׳
סה״כ קלוריות
370
רכיבים
4 קישואים מגורדים בפומפייה (אפשר כל ירק אחר כמו: כרובית, ברוקולי סנפרוסט או טרי)
2 כפות קוטג' 5% (30 קלוריות 2.2 גרם חלבון)
2 ביצים (160 קלוריות, 16 גרם חלבון)
2 כפות קמח שיבולת שועל (80 קלוריות, 4 גרם חלבון)
מלח
פלפל
כל תבלין אחר שאוהבים
אבקת מרק פטריות (לא חובה)
הוראות הכנה
מגרדים קישואים בפומפייה ולסחוט
להוסיף את שאר המרכיבים ולתבל
מעבירים לתוך תבנית אינגליש קייק
אופים 180 מעלות 40 דקות
בתיאבון
bottom of page