top of page

מתכונים
קראמבל תפוחים עם קמח קוקוס ושקדים
כמנת ביניים ליד הקפה

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
1.2
סה״כ חלבון
23
קלוריות ליח׳
125
סה״כ קלוריות
2250
רכיבים
ל18 מננות נצטרך:
6 תפוחים ירוקים
50 גרם קמח שקדים
80 גרם קמח קוקוס
1/4 כוס רסק תפוחים
אני השתמשתי בפחות סוכר מחצי כוס) חצי כוס סוויטנגו/ חצי כוס סוכר קוקוס)
גרידת לימון אחת
150 גרם חמאה/שמן קוקוס
כפית אבקת אפיה
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות
משמנים תבנית בינונית עם שמן קוקוס/חמאה (25*18)
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות, ושמים בתבנית המשומנת
במערבל מקציפים היטב (כ2 דקות): חמאה/שמן קוקוס, סוכר, ביצה או 1/4 רסק תפוחים וגרידת לימון
מכניסים פנימה את הקמח קוקוס ושקדים, אבקת האפייה, קינמון והמלח ומערבבים היטב
מניחים את התערובת על התפוחים עם כף
ואח"כ "משטחים" את התערובת
ניתן להוסיף שקדים מולבנים/אגוזים מעל לפני שמכניסים לתנור.
אופים 35-45 דקות
בתיאבון
bottom of page