top of page

מתכונים

תפוח עץ בתנור עם קינמון

אהבתי

תפוח אחד = למנת פרי . מומלץ לשלב עם מנת שומן. למשל: עם זילוף של כף שקדים/ אגוזי מלך קצוצים.

תפוח עץ בתנור עם קינמון

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

3

סה״כ חלבון

15

קלוריות ליח׳

130

סה״כ קלוריות

650

רכיבים

חמישה תפוחים
חמש כפיות של שקדיה/35 שקדים
קינמון

הוראות הכנה

  • חותכים תפוחים ירוקים לרבעים או חצאים

  • מסדרים על נייר אפייה

  • מוסיפים קינמון לפי הטעם

  • מעל מזליפים 200 מ"ל מים מהבר

  • מכסים בנייר אפייה

  • מכניסים לתנור ל כ 30 דקות, או עד שמתרכך.

נשנוש פרי כייפי, אפשר להגיש חם או קר.

ממליצה לשלב עם מנת שומן לאיזון ערך הגליקמי ולשלב עם:

1. שקדיה/לפזר שקדים/אגזוים= מנת שומן

2. כדור גלידת וניל ביתית חלבית/טבעונית



בתיאבון

bottom of page